Opinie Erecept.pl

Zaufało nam już ponad 10 000 pacjentów

Opinie

Kris
26.01.2022
Polecam bardziej dobra opieka
Lekarz: Lek. Monika Garstka
Magda
26.01.2022
Polecam. Recepta wystawiona szybko. Jeszcze nie raz skorzystam w przypadku braku możliwości umówienia się ze swoim lekarzem ma wizytę. Jestem zadowolona z usługi.
Lekarz: Lek. Monika Garstka
Małgorzata
26.01.2022
Szybko . sprawnie ,bezproblemowo wystawiona recepta na kontynuacje leczenia. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Lekarz: Lek. Monika Garstka
Olga
26.01.2022
Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor.:) Jestem bardzo zadowolona ,szybka i fachowa pomoc lekarska. Będę polecała znajomym! Jesteśmy niezwykle wdzięczni, dziękuję erecept.pl!
Lekarz: Lek. Karolina Pawłowska
Alicja
26.01.2022
Polecam , recepta wystawiona bardzo szybko no to co potrzebowałam , do tego dokładny opis zaleceń jak brać lek , świetna sprawa , na pewno skorzystam jeszcze nie raz .
Lekarz: Lek. Karolina Pawłowska
Sebastian
25.01.2022
Super strona polecam
Lekarz: Lek. Marcelina Czok
Piotr
25.01.2022
Szczerze piszę opinie po 3 miesiącach i po 3 receptach nie ma lepszej strony niż erecept.pl + Cena w stosunku do konkurencji + Szybkość + Pomoc poprzez email (kontakt). Pozdrawiam
Lekarz: Lek. Marcelina Czok
Paulina
25.01.2022
Wszystko sprawnie i nawet napisane zalecenia . Polecam
Lekarz: Lek. Monika Garstka
Szymon
25.01.2022
Pani doktor bardzo miła i konkretna.
Lekarz: Lek. Monika Garstka