Opinie Erecept.pl

Zaufało nam już ponad 10 000 pacjentów

W serwisie Erecept.pl pacjenci mogą omówić swój problem medyczny z lekarzami różnych specjalizacji bez wychodzenia z domu. Świadczymy wizyty lekarskie z możliwością wystawienia recepty online (w tym na antykoncepcję awaryjną), e-zwolnień lub przedłużania recept. Zaufaniem obdarzyło nas tysiące pacjentów. Spostrzeżenia naszych pacjentów można sprawdzić w zakładce "Opinie". Wizyty lekarskie można również przeprowadzić za pomocą aplikacji Erecept.pl (dostępnej w Google Play i App Store), którą pobrało na urządzenia mobilne ponad 100 tys. osób.

Sprawdź opinie

Opinie

Zofia
28.02.2024
Wszystko super
Lekarz: Lek. Marta Szabó
Dbie
28.02.2024
Prosiłam o receptę a nie ganianie mnie pl lekarzach na co nie mam czasu bo pracuje a bez leku pracować nie będę mogła.nie korzystajcie!
Lekarz: Lek. Katarzyna Chełchowska
Valeriia
27.02.2024
Odmówiono mi recepty na tabletki ze względu na to, że pierwszy raz może je przepisać jedynie lekarz w szpitalu i po konsultacji. Chociaż zaznaczyłem, że brałam już te tabletki. Lekarz, który mi doradzał, zamknął czat i odmówił wystawienia recepty. Mi też zwrócili tylko część pieniędzy, a drugą część zabrali na konsultację do lekarza, który napisał mi jedno zdanie na cały dialog
Lekarz: Lek. Marta Szabó
Izabela
27.02.2024
Bardzo polecam !!!
Lekarz: Lek. Karolina Guździk
Barbara
26.02.2024
Dostałem receptę ale L4 już nie mimo poważnych objawów, więc i tak muszę się udać do lekarza stacjonarnie, nie polecam
Lekarz: Lek. Karolina Guździk
Patrycja
26.02.2024
Bardzo szybka i fachowa konsultacja
Lekarz: Lek. Katarzyna Chełchowska
Maciej
26.02.2024
Lekarz bardzo uprzejmy, konsultacja rzetelna i profesjonalna
Lekarz: Lek. Bartosz Krauza
Iwona
25.02.2024
Wszystko poszło sprawnie jeszcze nigdy się na Was nie zawiodłam. Dziękuję.
Karolina
23.02.2024
Nie została mi udzielona pomoc, pomimo opisania objawów choroby oraz opisu trudnej sytuacji ,,lekarz" prowadzący nie przepisał potrzebnej recepty
Konsultacja z E-receptą za 49.99 ZŁ Tylko w najnowszej aplikacji!